De gezonde verslaving

Trainingsapparaat voor handen, polsen en armen

  • De PowerBall heeft zijn nut bewezen als trainingsapparaat bij talloze sporten. In de Verenigde Staten wordt de PowerBall gebruikt door professionele sporters in diverse takken van sport. Naar verluidt maken ook Tiger Woods en André Agassi er regelmatig gebruik van.
  • De PowerBall geeft een stevige 'grip'. Onmisbaar bij alle sporten waarbij het aankomt op een krachtige hand; zoals tennis, honkbal, surfen en roeien. Maar ook de coördinatie van de hand, pols en arm kan met behulp van de PowerBall sterk worden verbeterd. Uiterst belangrijk voor darters, bijvoorbeeld.

Hulpmiddel tegen RSI

  • Tintelende vingers, pijnlijke schouders en een zeurend gevoel in de arm. Bijna iedereen die regelmatig met een computer werkt kent deze klachten. RSI (repetitive strain injury) is een kwaal die helaas steeds vaker voorkomt. Bovendien is RSI maar moeilijk te genezen.
  • RSI ('muisarm') heeft vooral te maken met lichaamshouding en regelmatig terugkerende bewegingen. Het voorkomen van RSI moet dan ook in die dingen worden gezocht.
  • Amerikaanse fysiotherapeuten zetten in revalidatieprocessen steeds vaker de PowerBall in. En ze zijn uitermate enthousiast over de resultaten.*
  • De PowerBall zorgt voor een betere doorbloeding en is daardoor hèt hulpmiddel ter voorkoming van RSI, Carpal Tunnel Syndrome en Rotator Cuff Syndrome.

Het ultieme relatiegeschenk

  • Op zoek naar een relatiegeschenk dat niet meteen in een la (of prullenbak) verdwijnt? Met de PowerBall vestigt u gegarandeerd de aandacht op uw boodschap. De PowerBall kan worden voorzien van diverse vormen van bedrukking. In overleg is het zelfs mogelijk te kiezen voor een zeer individuele verpakking. Van een vermelding van uw (bedrijfs)naam tot en met een doosje of blik in full-color.

* Het is raadzaam om bij RSI of andere klachten een arts te raadplegen.

 

 

 

 

 

 

!